Skip to content

Política de Galetes

Les galetes constitueixen una eina emprada pels servidors web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus visitants. No és més que un fitxer de text que alguns servidors demanen al nostre navegador que escrigui al nostre disc dur, amb informació sobre el que hem estat fent per les seves pàgines. Tenen una data de caducitat, que pot oscil·lar des del temps que duri la sessió fins a una data futura especificada, a partir de la qual deixen de ser operatives.
lababel.cat utilitza galetes per facilitar la navegació pel seu portal i per obtenir una major eficàcia i personalització dels serveis oferts als Usuaris i no fa servir galetes analítiques ni publicitàries. Les galetes emprades a lababel.cat s’associen únicament amb un Usuari anònim i el seu ordinador, no proporcionen referències que permetin deduir el nom i cognoms de l’Usuari i no poden llegir dades del seu disc dur ni incloure virus en els seus textos. Així mateix, lababel.cat no pot llegir les galetes implantades en el disc dur de l’usuari des d’altres servidors. L’usuari pot lliurement decidir sobre la implantació o no al seu disc dur de les galetes emprades a lababel.cat En aquest sentit, l’usuari pot configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar.

Per defecte totes les galetes o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada galete i decidir en aquest moment la seva implantació o no al seu disc dur. Suggerim que consulti la secció d’ajuda del seu navegador per saber com canviar la configuració que actualment empra. Tot i que l’Usuari configurés el seu navegador per rebutjar totes les galetes o rebutgés expressament les galetes de lababel.cat podrà navegar pel portal amb l’únic inconvenient de no poder gaudir de les funcionalitats del Portal que requereixin la instal·lació d’alguna d’elles. En qualsevol cas, l’Usuari podrà eliminar les galetes de lababel.cat implantades en el seu disc dur en qualsevol moment, seguint el procediment establert a la secció d’ajuda del seu navegador. Segons els termes inclosos en l’article 22.2 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, si continues navegant, estaràs donant el teu consentiment per a l’ocupació de les galetes.

Les galetes d’aquest web ajuden a:
Fer que aquesta web funcioni correctamente
Recordarle els paràmetres durant i entre les visitasMejorar la velocitat / seguretat de l’sitio
Mejorar contínuament d’aquest lloc web
No utilitzarem mai galetes per:
Recollir informació d’identificació personal (sense el teu permís exprés) Recollir informació sensible (sense el teu permís exprés)
Compartir dades d’identificació personal a terceros

Una galeta és un arxiu d’informació que el servidor d’aquest lloc web envia a el dispositiu (ordinador, smartphone, tablet, etc.) de qui accedeix a la pàgina per emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s’efectua des d’aquest equip. lababel.cat utilitza diversos tipus de galetes tècniques únicament amb la finalitat de millorar la navegació de l’usuari en el lloc web, sense cap tipus d’objecte publicitari o similar. Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi ha com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, utilitzar elements de seguretat durant la navegació.

WordPress:
lababel.cat és usuari de la plataforma de subministrament i allotjament de blogs WordPress, propietat de l’empresa nord-americana Automattic, Inc A aquests efectes, l’ús d’aquestes galetes pels sistemes mai estan sota control o gestió de la responsable de la web, poden canviar la seva funció en qualsevol moment, i entrar galetes noves. Aquestes galetes tampoc reporten al responsable d’aquest web cap benefici. Automattic, Inc, utilitza a més altres galetes amb la finalitat d’ajudar a identificar i rastrejar als visitants dels llocs de WordPress, conèixer l’ús que fan de la pàgina web d’Automattic, així com les seves preferències d’accés a la mateixa, tal com es recull en l’apartat “galetes” de la seva política de privacitat. L’usuari podrà -en qualsevol moment- triar quines galetes vol que funcionin en aquest lloc web.

¿Com desactivar galetes?
Chrome: https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/Deshabilitar%20cookies%20de%20terceros
Safari: https://support.apple.com/es-es/guide/mdm/mdmf7d5714d4/web
Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/

Hi ha eines de tercers, disponibles on line, que permeten a els usuaris detectar les galetes en cada lloc web que visita i gestionar la seva desactivació.
Ni aquesta web, ni els seus representants legals es fan responsables ni de contingut, ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquests navegadors has d’efectuar el teu dret a eliminació o desactivació de les mateixes.
Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors. En alguns casos és necessari instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la teva decisió de no acceptació de les mateixes.
L’acceptació de la present política de galetes implica que l’usuari ha estat informat d’una forma clara i completa sobre l’ús de dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades (galetes) així com que lababel.cat disposa de el consentiment de l’usuari per a l’ús de les mateixes tal com estableix l’article 22 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE).
Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubtis a comunicar-te amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic info@lababel.cat