Skip to content

Terreny en venda
1424 m²

terreny
en venda

Descripció del terreny

El terreny es troba al nucli urbà de Jafre, un dels pobles amb més vida de l’Empordà. Ubicació estratègica a prop de l’estació de tren de Flaçà (12 min), de Girona (20 min / accés AVE), de Figueres (30 min) i de la Costa Brava, amb la zona d’Empúries i l’Escala com les més properes a 15 min.
La vida social és activa i familiar gràcies als diferents serveis i equipaments com el bar social, amb les pistes de futbol i la zona de jocs i atraccions infantils amb vistes al Montgrí, o Can Raliu (reconeguda carnisseria i queviures selecta), o la botigueta de la Marta amb tota mena de queviures i menjars precuinats.
En l’àmbit geogràfic i mediambiental el poble s’eleva sobre les ribes del Ter, navegable amb caiac per aquesta zona, ja que ens trobem a tocar de Colomers, l’altre poble riberenc amb moltes ofertes gastronòmiques i mediambientals com les moltes passejades entre camps, boscos, ribes del Ter, la presa de Colomers o la necròpolis romànica de Sidillà. El vessant és immillorable, posta de sol amb els Pirineus i la Llémena des de la mateixa casa però a un minut a peu del Montgrí, el castell i la sortida del sol!

El terreny es pot dividir en dues parcel·les

El terreny de 1424 m² es troba al poble mateix però en un dels carrers secundaris i per tant gens transitat. Tot i això, és a pocs minuts de totes les botigues i centres socials del poble.